Over ons

Veldon BV meets Bianca Karel

Bianca is één  van Nederlands eerste fitnessprofessionals die internationaal  grote successen  geboekt heeft met haar presentaties op vakcongressen en events. Daarmee is zij meermaals verkozen door vakgenoten in verschillende landen als ‘International presenter of the Year’ met als ultieme bekroning de ‘International recognition Award’ in Engeland.

Zij reisde jarenlang de wereld rond als NIKE Elite Trainer, ontwerpt trainingsprogramma’s  en is met haar bedrijf  TRAIN THE TRAINERS ruim 20 jaar opleider van fitnessprofessionals en leidt daarnaast een team van top personal trainers via haar bedrijf TRAINPLUS Services BV.

Wim Don van Veldon BV  is de uitvinder en ontwikkelaar van de Flexchair en de Flexchair RBT training. De training is uitgebreid getest en er zijn vele onderzoeken gedaan naar de effectiviteit.  Ondertussen is de methode al meer dan 15 jaar een succesvolle therapie in fysiopraktijken. Met zijn vrouw en hun bedrijf Veldon voorzien zij al 20 jaar praktijken van therapie en bedrijven van gezonde zitoplossingen met de Flexchair.

Wim en Bianca hebben de handen in een geslagen en zijn de therapie toegankelijk gaan maken voor sport- en fitnesstrainers. Want naast klachtenvrij worden is er nog een 80% onbenut potentiëel van deze unieke training. Nu is het inzetbaar door trainers om de weerbaarheid en prestaties van hun cliënten te verbeteren en topsporters dat kleine stapje extra te laten nemen tot optimale prestaties.

“Corestabiliteit is een belangrijk onderdeel in trainingsaanpak maar de werkelijke diepe corespieren trainen en daarmee wervelstabiliteit creëren om het maximale te halen uit de aansturing van je kracht is tot nu toe bijna onmogelijk, FLXCHR TRAINING maakt het mogelijk. Onbetaalbaar is daarbij ook de mogelijkheid tot testen.”

Neem vrijblijvend contact op

Wij helpen je graag verder