FLXCHR Trainer worden

FLXCHR TRAINING voor iedereen!

De Flexchair samen met de RBT (Romp Balans Trainer) software bieden trainers een unieke trainings- en testtool voor een enorm brede doelgroep. Feitelijk is iedereen nu je doelgroep! Van senioren met beperkte bewegingsmogelijkheid tot aan topatleten die het uiterste uit hun prestaties willen halen. Het kunnen toepassen van de PAR-test (Persoonlijke Actieve Rug) geeft meteen inzicht en meet progressie. De FLXCHR trainingen zijn laagdrempelig maar kunnen tot op hoog niveau opgebouwd worden. Voor personal trainers en clubs ideaal omdat de klant de trainingen na de eerste keer zelfstandig kan doen. Een volledige FLXCHR training duurt tussen de 15 en 20 minuten, zo is het dus mogelijk 2 klanten extra per uur in te plannen. Als trainer stel je de gewenste training in op de account van de klant. De klant krijgt een eigen account-inlog en kan zo de resultaten inzien.

Ga nu voor de echte verdieping en maak het verschil voor jouw klanten. FLXCHR training biedt een compleet verzorgde trainingstool aan jou als trainer. De investering is minimaal en de ROI is zeer hoog. Een trainingsunit bestaat uit:

Flexchair RBT

Sensor

Trainings- en testsoftware

Aansluiting bij de Veldon databank en ondersteuning

Activatie op de databank en updates vallen onder licentie à €40,00 per maand.

Eenmalige opleiding à €175,00

Een trainingsunit kan uitgebreid worden van mobiel tot aan vast op locatie. Daarover informeren we je graag.

De opleiding tot Flxchr trainer wordt verzorgd door  Train The Trainers  

Testen, Trainen en …advies op de werkplek

Dat is voor de sportscholen en Personal Trainers een nieuwe uitdaging!

Als FLXCHR trainer of therapeut heb je ook een adviesfunctie voor je klant. Dat betekent dat je je klant begeleidt naar betere sportprestaties maar ook op de werkvloer kun je hieraan bijdragen. Heb je klanten die veel zittend werken? Dan kan de Flexchair op de werkplek een uitstekende oplossing zijn om klachten te behandelen of te voorkomen.

Alle rompslomp nemen wij uit handen; van een proefplaatsing tot facturatie. Dit is een extra service naar jouw klanten en een waardevolle aanvulling op hun welzijn. Vraag naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

“Ik werd door mijn PT (Bianca Karel) vanaf half 2020 regelmatig getraind op de FLXCHR en verbeterde mijn prestaties bij krachttraining. Maar ik ben pas echt fan geworden na mijn rugoperatie eind 2020. Een spoedoperatie vanwege een beknelling in mijn ruggemerg (stenose). Na de operatie was zitten een probleem, maximaal 10 minuten achtereen was mogelijk. Al snel bleek dat zitten op een Flexchair mij stukken beter af ging. Ik kan nu langer zitten en train ondertussen mijn buik- en rugspieren zodat ik minder problemen heb met de gevolgen van stenose.

Inmiddels staat er een Flexchair thuis èn één op kantoor `n train ik nog steeds met Bianca die FLXCHR gebruikt om mijn corespieren te activeren alvorens te gaan trainen. Mega-fan dus!”

Neem vrijblijvend contact op

Wij helpen je graag verder